U heeft een idee,
Wij maken het 3D

Interieurs

Vele restaurants, winkels en interieurs zijn door ons vervaardigd, bijvoorbeeld de Rabobank op de Dam in Amsterdam, deze is door ons 2 keer compleet getransformeerd in een tijdsbestek van 2 dagen. Maar ook "DOK99" bowlingbanen in Rotterdam en Vlaardingen, vormgegeven in een typisch Rotterdamse havensfeer. Maar onder 'interieurs' rekenen we ook de Veldkeuken voor Friesland Campina, waar je in een gecreëerde sfeer het "Boerenland" kon proeven en dat elke keer op een andere locatie!

Voor de Doelen in Rotterdam, hebben we het Technisch Plafond, 16 ton staal hagend aan 4 staalkabels boven het orkest, getekend, geconstrueerd en gemaakt. Alle techniek in het Plafond is door ons geregiseerd, samengebracht en afgemonteerd. Met name de akoestische werking, maar vooral ook de uitstraling zorgt voor een optimaal resultaat.

Middelwateringbouw - Bar

Middelwateringbouw - Bar - Vorm & Decor Middelwateringbouw - Bar - Vorm & Decor Middelwateringbouw - Bar - Vorm & Decor Middelwateringbouw - Bar - Vorm & Decor Middelwateringbouw - Bar - Vorm & Decor
Bekijk de volgende projecten